Παρουσίαση για την 5G | 06-10-2019 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Παρουσίαση για την 5G | 06-10-2019 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, η Καλαμάτα θα είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα, όπου θα λειτουργήσει δίκτυο 5G σε πραγματικές συνθήκες.
Δεν αρκεί όμως να ξέρεις τι σου προσφέρει η νέα τεχνολογία, πρέπει να μάθεις και τι μπορεί να σου στερήσει.✔

Ενημερωθείτε

👉Facebook Group: Η 5G στην Καλαμάτα  Γίνε μέλος τώρα

👉Facebook Page: Η 5G στην Ελλάδα  Γίνε μέλος τώρα

Διεθνείς Ομιλητές Υψηλού κύρους ακαδημαϊκοί & νομικοί:

Ο Διδάκτορας Φυσικής τού Πανεπιστημίου MANCHESTER και Διευθυντής Ερευνών τού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών κ. Αλκιβιάδης – Κωνσταντίνος Κεφαλάς

Ο Νομικός Περιβάλλοντος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο & Κοινοτικό Δίκαιο στο PARIS II, και Πολιτικές Επιστήμες στην Ecole des Etudes Politiquesκ. κ. Κωνσταντίνος Διάκος

Επιτυχία συνεδρίου – ομιλίας

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση (👉Δωρεάν / Ελεύθερη είσοδος) για τις επιπτώσεις που έχει η 5G ΗΜΑ (Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία) στην υγεία από ειδικούς, σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο όπου πολλοί συμπολίτες μας στάθηκαν όρθιοι, την περισσότερη ώρα της ομιλίας, λόγο έλλειψης κενού καθίσματος. Ο Διδάκτορας Φυσικής τού Πανεπιστημίου MANCHESTER και Διευθυντής Ερευνών τού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών κ. Αλκιβιάδης – Κωνσταντίνος Κεφαλάς και ο Νομικός Περιβάλλοντος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο & Κοινοτικό Δίκαιο στο PARIS II, και Πολιτικές Επιστήμες στην Ecole des Etudes Politiquesκ. κ. Κωνσταντίνος Διάκος ανέπτυξαν ο καθένας από την δική του επιστημονική «σκοπιά» το ζήτημα της πιλοτικής – πειραματικής ασύρματης τεχνολογίας 5G ΗΜΑ και ανάδειξαν με αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία την επικινδυνότητα της.

Το συνέδριο αυτό μπορεί να θεωρηθεί άλλος ένας επιτυχής «σταθμός» μιας συνεχούς κοπιώδους δίμηνης προσπάθειας ακομμάτιστων Ενεργών Πολιτών η οποία, λόγω της μαζικότητας του και της εγκυρότητας των ομιλητών, ευαισθητοποίησε τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο ο οποίος την επομένη του συνεδρίου δέχθηκε τους επιστήμονες – ομιλητές με μία μικρή αντιπροσωπευτική επιτροπή των Ενεργών Πολιτών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της 5G ΗΜΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και ο Δήμαρχος Καλαμάτας υποσχέθηκε να τεθεί το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε διαβούλευση προκειμένου οι υπεύθυνοι του Δήμου αλλά και οι πολίτες της Καλαμάτας να ενημερωθούν από τους ανεξάρτητους έγκυρους επιστήμονες αναλυτικά. Εκπρόσωπος από τους ενεργούς πολίτες ζήτησε από τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο να υπάρξουν τεκμηριωμένες μελέτες και ενημέρωση των πολιτών για να διασφαλιστεί πως τα παιδιά μας δεν θα είναι τα πιθανόν πειράματα. Επίσης από τους Ενεργούς Πολίτες τέθηκε και το ενδεχόμενου τοπικού δημοψηφίσματος ώστε οι πολίτες να αναλάβουν την απόλυτη ευθύνη για την υγεία των παιδιών τους και των ιδίων.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε Ενεργούς Πολίτες.

📌Σημείωση:
Παρακαλώ ζητείστε από την τοπική αρχή και τον πάροχο επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν ότι η τεχνολογία 5G είναι ασφαλής για την δημόσια υγεία (σημ. ΔΕΝ υπάρχουν, ομολογία της FCC προς στο Κογκρέσο των ΗΠΑ)

▀█▀░&ΕΓΓΡΑΦΗ
░░░░░It’sFREE
▄█▄▄█░ike..!░░ ➽Για να δεις πρώτος καινούρια βίντεο που έρχονται!

▐▐ Πες μου♂♀αν θες να δεις κάτι συγκεκριμένο ;)▐▐

📫—————–Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης—————–📫
★ business email: bkteam3@gmail.com
bk-blog 
instagram
facebook
twitter
tumblr

♦—–♠—–♣—–♥ ✔ ΕΓΓΡΑΦΗ (It’s FREE) ✔ ♥—–♣—–♠—–♦

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση