DJI Osmo Mobile 2 – Unboxing & Τελωνείο | Greek

DJI Osmo Mobile 2 Unboxing

DJI Osmo Mobile 2 Unboxing [Greek] | & Τελωνείο – Τι υπάρχει μέσα στο κουτί ✔

Σύστημα σταθεροποίησης για smartphone Osmo Mobile 2. Φωτογράφισε και τράβηξε βίντεο με εκπληκτική σταθερότητα ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε κίνηση. Το gimbal της DJI θα σου παρέχει με απόλυτη σταθερότητα τέλειες συνθήκες κινηματογράφησης.
Ελαφρύ και με εξελιγμένες λειτουργίες, το Osmo Mobile 2 είναι έτοιμο για κάθε σου έμπνευση. Μικρές δονήσεις, skateboard ή πιο έντονους κραδασμούς όπως κατά τη διάρκεια ενός άλματος, το Osmo Mobile 2 παραμένει απόλυτα σταθερό.
Κατάγραψε εντυπωσιακά πλάνα με τη λειτουργία Timelapse, Motionlapse και Hyperlapse(New) ενώ διαχειρίσου άψογα με το επίπεδο του ζουμ με κινηματογραφικό τρόπο.
Δημιούργησε και με Dolly Zoom, ένα εφέ που μόνο επαγγελματικές κάμερες μπορούν να σου εξασφαλίσουν. Αποκάλυψε ένα μεγαλύτερο κόσμο με τη λειτουργία Panorama και ξεκίνα το live streaming άφοβα, χάρη στη μπαταρία που μπορεί να σου προσφέρει έως και 15 ώρες λειτουργίας.
Ταυτόχρονα, λειτουργεί και ως powerbank για να φορτίζει τις συσκευές σου και να μην ξεμείνεις όταν βρίσκεσαι εν κινήσει.
Επίσης χάρη στη λειτουργία Beautify θα δείχνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό όταν βρίσκεσαι μπροστά από τα φώτα της κάμερας.
Ελαφρύ και ανθεκτικό, ώστε να καταγράφεις όχι μόνο κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου, αλλά και την δράση των ταξιδιών σου.


➽Κάνε ☑ΕΓΓΡΑΦΗ ➽ (It’s FREE) – Για να δεις πρώτος καινούρια βίντεο που έρχονται.

▐▐ Πες μου♂♀αν θες να δεις κάτι συγκεκριμένο ;)▐▐


◘■♪Τραγούδι που παίζει στο βίντεο♪■◘
bk dj♪♪Hide From The Sun7♫ – edm♫♪SoundIssue#14♪ √

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση