Στο Συμβούλιο Της Επικρατείας κατά του δικτύου 5G

ΣΤΕ bee kei 5G

✅Δείτε το video στο YouTube
✅Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στον bee kei στο YouTube

📌Δείτε στο video. Τα καθημερινά ερωτήματα πολιτών που εκφράζουν την ανησυχία τους για το δίκτυο 5G. Σε δεύτερη φάση δείτε τι λένε οι ειδικοί, πως στην κυριολεξία μας “κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου”. Και τέλος δείτε τι λέει ο Δικηγόρος με την βοήθεια του οποίου καθημερινοί πολίτες κατήγγειλαν τις Διοικητικές πράξεις (για την έγκριση του δικτύου 5G), ως παράνομες και για αυτό το λόγο προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, στο Συμβούλιο Της Επικρατείας.
👉Απαιτώντας αυτό που επιτάσσει η νομοθεσία, “επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν ότι η τεχνολογία 5G είναι ασφαλής για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον”. Απαιτώντας αυτό που επιτάσσει η Δημοκρατία, “Διαβούλευση με τους πολίτες”.

📌Οι πολίτες που προσέφυγαν στο Συμβούλιο Της Επικρατείας όπως αναφέρουν και στην επίσημη ιστοσελίδα τους (stop5ggreece.com) “είναι λάτρεις της ασφαλούς τεχνολογίας και σταθερά δεσμευμένοι στην προώθηση νέων τεχνολογιών που προστατεύουν τnν υγεία, την ασφάλεια, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ιδιοκτησίας και το περιβάλλον”.

📌Καθηγητές που έχουν κάνει πειράματα στην Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία (ΗΜΑ) και εμφανίζονται(μέσω ομιλιών τους) στο video είναι:
👉Δρ. Αλκιβιάδης – Κωνσταντίνος Κεφαλάς: Ο Διδάκτορας Φυσικής τού Πανεπιστημίου MANCHESTER και Διευθυντής Ερευνών τού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών
👉Δρ. Λουκάς Χ. Μαργαρίτης: Καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας, Ραδιοβιολογίας & Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Σημείωση:
Παρακαλώ ζητήστε από την τοπική αρχή και τον πάροχο επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν ότι η τεχνολογία 5G είναι ασφαλής για την δημόσια υγεία (σημ. ΔΕΝ υπάρχουν, ομολογία της FCC προς στο Κογκρέσο των ΗΠΑ)

Γιατί..Δεν αρκεί όμως να ξέρεις τι σου προσφέρει η νέα τεχνολογία, πρέπει να μάθεις και τι μπορεί να σου στερήσει.

Ενημερωθείτε υπεύθυνα για την 5G

Official website: stop5ggreece.com

Ενημερωθείτε επίσης από Facebook

👉Facebook Group: STOP 5G ΕΛΛΑΣ  Γίνε μέλος τώρα❕❕❕

👉Facebook Group: STOP 5G Greece Γίνε μέλος τώρα❕❕❕

👉Facebook Group: Η 5G στην Καλαμάτα  Γίνε μέλος τώρα

👉Facebook Page: Η 5G στην Ελλάδα  Γίνε μέλος τώρα

▀█▀░&ΕΓΓΡΑΦΗ
░░░░░It’sFREE
▄█▄▄█░ike..!░░✅YouTube: Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στον bee kei
➽Για να δεις πρώτος καινούρια βίντεο που έρχονται!

▐▐ Πες μου♂♀αν θες να δεις κάτι συγκεκριμένο ;)▐▐

📫—————–Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης—————–📫
★ business email: bkteam3@gmail.com
bk-blog 
instagram
facebook
twitter
tumblr

♦—–♠—–♣—–♥ ✔ ΕΓΓΡΑΦΗ (It’s FREE) ✔ ♥—–♣—–♠—–♦

ΣΤΕ bee kei 5G

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση